Освен изработката на награди за Вас и Вашите специални събития, ние предлагаме и предварителен дизайн на Вашата награда.


За изработката на дизайна на Вашата награда няма първоначална такса. Максимум ние можем да Ви предложим два безплатни варианта за наградата, като ако Вие не одобрите нито един дизайн, следващите предложения се таксуват по 50лв. без ДДС, за всеки последващ вариант.  Тази сума ще бъде добавена към крайната цена за изработка на Вашата награда.


За да бъде по – лесна съвместната ни работа, бихме искали да ни изпратите Вашето лого в следните формати:

  • За гравиране върху стъкло, лазерно гравиране – CorelDRAW,Photoshop формати (pdf, jpeg, tiff & eps), с минимална резолюция  500dpi.

  • За текстове – Word документ, форматиран за PC

  • За принтиране и печат – Photoshop, eps в CMYK

Материалите и файловете за принтиране или гравиране трябва да бъдат предоставени 10 работни дни преди крайния срок за издаване на готовите награди. Моля, имайте предвид, че три различни нюанса на синьо се считат за три цвята, които трябва да се отпечатат. Колкото повече цветове има в един файл за Вашата награда, толкова по-скъпа ще бъде изработката й. 
Не приемаме лога, който са свалени от интернет, тъй като те обикновено са с много ниска резолюция и това ще повлияе на цялостното качество на Вашата награда.


За съжаление не приемаме формати, които са пригодени за MAC, тъй като работим единствено с WINDOWS.

Също така, имайте предвид, че гравирането върху стъкло и други материали е защитено от употреба на фотографии или цветни тонове, така че при изработка на награди, при които искате или се налага гравиране, получената визия на надписа или изображението върху наградата ще бъде в един  тон.