Ние предлагаме награди по поръчка от стъло,които са изработени по индивидуален дизайн за Вас. Може да се гравира желаното лого или име на събитие, както и персоналнализиране на еденични бройки. Наградите от стъкло са подходящи както за престижни събития, така и за лични подаръци, за годишнини, юбилеи, специален повод и др.

Награда от стъкло

 

Награда "Deken" 2012

 

Наградата е изработена от кристално стъкло 10мм с кантирани страни.Основа от кристално стъкло 10мм с кантирани страни.Лазерно гравиране на лого Deken.Различните категории са лазерно гравирани на алуминиеви табели върху основата на наградата.

С награда DEKEN бяха наградени партньори и служители.

Информация за DEKEN

Aкционерно дружество, вниманието на което е насочено към пазара на строителни материали,изграждане на жилищни и индустриални сгради и довършителни и ремонтни дейности. Усилията на компанията са съсредоточени в основни стратегически направления. Създаване и налагане на собствена търговска верига DEKEN в областа на строителните материали и производството им. Търговската верига обхваща цялата страна. Наличието на повече от 100 склада и магазина е сериозна гаранция за упсех не само на групата , но и на производители и бизнес представителства, чиито интереси са насочени към българския пазар. Високият технически и кадрови потенциал на БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ГРУПА АД я прави отличен контрагент за участие в големи инфраструктурни и строителни проекти, като тясната й специализация в довършителната работа я отличава като надежден партньор, гарантиращ успех. БЪЛГАРСКА БИЗНЕС ГРУПА АД е динамична и отворена бизнес структура, която дава възможност на производители и търговци, които споделят нейните принципи, да станат част от нея.

Размери:200/200/80мм


Награди DEKEN Награди DEKEN Награди DEKEN Награди DEKEN Награди DEKEN Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
  • Награди DEKEN
How To Slide Show by VisualSlideshow.com v1.7